Koti järjestykseen, jotta arjen askareet hoituu helpommin ilman ylimääräistä stressiä.

Laitetaan kotisi järjestys kuntoon

Olen valmis auttamaan, joko paikan päällä tai etänä, jotta sinun ei tarvitse enää kärsiä kodin tai työpaikan epäjärjestyksestä vaan voit jatkossa keskittyä olennaiseen ja käyttää aikasi muuhun itsellesi tärkeämpään.

Yhdessä kanssasi käymme tavarat läpi ja sinä päätät mitä karsitaan, tämän jälkeen voit halutessasi siirtyä muihin touhuihin ja minä järjestän loput tavarat  paikoilleen juuri sinun tarpeitasi vastaavasti. Sinun ei tarvitse pystyviikata vaatteitasi tai purkittaa  kuiva-aineitasi, jos et niin halua. Tärkeintä on löytää juuri sinulle sopiva tapa järjestää kotisi. Karsitut tavarat vien puolestasi kierrätykseen/lahjoitukseen sekä halutessasi voin hakea tarvittavat säilytysratkaisut.

Toimin Suomen Ammattijärjestäjät ry:n eettisen ohjeistuksen mukaisesti ja minulla on vaitiolovelvollisuus

Alla löydät palvelun hinnaston ja ennen & jälkeen kuvia asiakkaiden kodeista.

ammattijärjestäjä vaatekaapin järjestäminen
keittiön järjestäminen ammattijärjestäjä

Milloin ammattijärjestäjästä on hyötyä?

Kotisi ei ole täysin kaaoksen valtaama ja ajattelet, että selviät asioista myös yksin, mutta et vain saa aikaiseksi tai et tiedä mistä aloittaa. Autan sinua aloittamaan, sparraan ja kannustan. Yhdessä käymme tavaroita läpi ja samalla opit omasta tavarasuhteestasi ja tarpeistasi. Yhdessä aloittaminen motivoi jatkamaan tavaraurakkaa jatkossa.

Kun arki on jatkuvasti haasteellista ja tuntuu, että kotityöt ja epäjärjestys vie kaiken ylimääräisen ajan ja jaksamisen arjesta. Autan sinua tavaroiden sekä arjen hallintaan liittyvien haasteiden kanssa, jotta arjestasi tulee nautinnollisempaa.

Muuttoa helpottaaksesi autan sinua käymään tavarat läpi ja karsimaan turhat pois, jotta tavaroiden purkaminen ja paikalleen laitto helpottuu uudessa asunnossa. Muuton jälkeen autan järjestämään tavarat sopiville paikoille.

Ennen remontin suunnittelua autan sinua käymään tavarat läpi, jotta on helpompi tietää kuinka paljon säilytystilaa oikeasti tarvitset ja minkälaiset asiat helpottaa juuri sinun arkeasi. Myös uutta kotia suunnitellessa on hyvä olla selvillä omasta tavaramäärästä ja esimerkiksi säilytystilan tarpeesta.

Oli kyse sitten lapsen syntymästä, sairastumisesta tai kuolinpesän hoidosta, autan sinua tavaraurakan kanssa, jotta säästyt turhalta stressiltä.

Hinnasto

Ennen järjestelykäyntiä on noin 30 min maksuton kartoituspuhelu tai -tapaaminen, jossa käydään läpi tämänhetkinen tilanteesi ja keskustellaan tavoitteista. Järjestelykäynnin jälkeen sinulla on kolmen viikon etäapumahdollisuus, jos koet, että järjestystä täytyy vielä hienosäätää.

Ammattijärjestäjän kotikäynti                  59€/tunti sis. alv 24%

Hinta sisältää tarvittavat jätesäkit, nimikointitarrat sekä autokuormallisen kierrätettäviä/lahjoitettavia tavaroita per käynti (pl. suuret huonekalut). Ylimääräiset kuljetukset veloitetaan tuntihinnan mukaan. Kotikäynnit pääsääntöisesti 200km säteellä Hämeenlinnasta sekä projektikohtaisesti koko Suomessa.

Etäpalvelu                                                       40€/tunti sis. alv 24%

Etäkäynnillä kannustan ja annan vinkkejä sekä autan suunnittelemaan tavaroille omat paikat. Myös etäpalveluun sisältyy kolmen viikon etäapu.

HUOM ammattijärjestäjän kotikäyntistä saat 60% kotitalousvähennysksen ja omavastuu 100€ vuodessa.

Ennen & Jälkeen -kuvia
tulossa pian!